ορθόδοξο φώτο-άλμπουμ με 8000 φωτογραφίες
Συντονιστής: Συντονιστές
Εν πρώτοις Βαγγέλη έχεις τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον ιστοχώρο σου! O:)
Εκ δευτέρου γράψε μου άν είσαι σε θέση να διαχειριστείς περισσότερους επισκέπτες ώστε να τοποθετήσω τον λογότυπο με τον σύνδεσμο σου στην πρώτη σελίδα του ιστοχώρου μου του "Παντοκράτωρα" ώστε να τον μάθει περισσότερος κόσμος.
Εκ δευτέρου γράψε μου άν είσαι σε θέση να διαχειριστείς περισσότερους επισκέπτες ώστε να τοποθετήσω τον λογότυπο με τον σύνδεσμο σου στην πρώτη σελίδα του ιστοχώρου μου του "Παντοκράτωρα" ώστε να τον μάθει περισσότερος κόσμος.
netflix.gr έγραψε:Αν το κατέβασμα είναι αργό αυτό οφείλεται στο ότι η γραμμή δεν είναι πολύ γρήγορη (ας όψονται οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες ).
Σας παρακαλώ μην κατεβάζετε μαζικώς ομιλίες αλλά μόνο αυτές που πρόκειται να ακούσετε στο εγγύς μέλλον .
για να δώσετε έτσι την ευκαιρία και σε άλλα μας αδέλφια να μπορέσουν να κατεβάσουν έστω και μια ομιλία για να ωφεληθούν .
Διότι υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν και δεν μπορούν λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης .
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ας γίνει γνωστό το site και σιγά-σιγά όλοι θα ωφεληθούν . Εδωσε ο Θεός και μάζεψα αρκετό υλικό . είναι κρίμα να μείνει ανεκμετάλλευτο στον υπολογιστή μου . Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να κατεβάσουν ομιλίες και βίντεο αν το κάνουν με μέτρο .Christos έγραψε:
ΟΚ Βαγγέλη,vfilip έγραψε:ας γίνει γνωστό το site και σιγά-σιγά όλοι θα ωφεληθούν . Εδωσε ο Θεός και μάζεψα αρκετό υλικό . είναι κρίμα να μείνει ανεκμετάλλευτο στον υπολογιστή μου . Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να κατεβάσουν ομιλίες και βίντεο αν το κάνουν με μέτρο .Christos έγραψε:
έβαλα κουτάκι με τον λογότυπο-σύνδεσμο σου με τον τίτλο "Χριστιανικά Αρχεία" στην www.pantocrator.gr/gr/ έκδοση του ιστοχώρου μου και εντός του μηνός θα ανεβει και στις δύο βασικές .info εκδόσεις του.
-
garoufalakis
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία: