ορθόδοξο φώτο-άλμπουμ με 8000 φωτογραφίες

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Πάρα πολύ ωραίο vfilip !

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!
>:D<
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Εν πρώτοις Βαγγέλη έχεις τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον ιστοχώρο σου! O:)
Εκ δευτέρου γράψε μου άν είσαι σε θέση να διαχειριστείς περισσότερους επισκέπτες ώστε να τοποθετήσω τον λογότυπο με τον σύνδεσμο σου στην πρώτη σελίδα του ιστοχώρου μου του "Παντοκράτωρα" ώστε να τον μάθει περισσότερος κόσμος.
netflix.gr έγραψε:Αν το κατέβασμα είναι αργό αυτό οφείλεται στο ότι η γραμμή δεν είναι πολύ γρήγορη (ας όψονται οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες ).
Σας παρακαλώ μην κατεβάζετε μαζικώς ομιλίες αλλά μόνο αυτές που πρόκειται να ακούσετε στο εγγύς μέλλον .
για να δώσετε έτσι την ευκαιρία και σε άλλα μας αδέλφια να μπορέσουν να κατεβάσουν έστω και μια ομιλία για να ωφεληθούν .
Διότι υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν και δεν μπορούν λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης .
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Πολύ ωραίο φίλε μου! Συγχαρητήρια!!!!
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Christos έγραψε:
Εκ δευτέρου γράψε μου άν είσαι σε θέση να διαχειριστείς περισσότερους επισκέπτες ώστε να τοποθετήσω τον λογότυπο με τον σύνδεσμο σου στην πρώτη σελίδα του ιστοχώρου μου του "Παντοκράτωρα" ώστε να τον μάθει περισσότερος κόσμος.
ας γίνει γνωστό το site και σιγά-σιγά όλοι θα ωφεληθούν . Εδωσε ο Θεός και μάζεψα αρκετό υλικό . είναι κρίμα να μείνει ανεκμετάλλευτο στον υπολογιστή μου . Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να κατεβάσουν ομιλίες και βίντεο αν το κάνουν με μέτρο .
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

vageli stile mas ena banner
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

vfilip έγραψε:
Christos έγραψε:
ας γίνει γνωστό το site και σιγά-σιγά όλοι θα ωφεληθούν . Εδωσε ο Θεός και μάζεψα αρκετό υλικό . είναι κρίμα να μείνει ανεκμετάλλευτο στον υπολογιστή μου . Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να κατεβάσουν ομιλίες και βίντεο αν το κάνουν με μέτρο .
ΟΚ Βαγγέλη,
έβαλα κουτάκι με τον λογότυπο-σύνδεσμο σου με τον τίτλο "Χριστιανικά Αρχεία" στην www.pantocrator.gr/gr/ έκδοση του ιστοχώρου μου και εντός του μηνός θα ανεβει και στις δύο βασικές .info εκδόσεις του.
garoufalakis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

antigrafi

Δημοσίευση από garoufalakis »

:o xristos anesti se olous mporo na kano kopi tis fotografies euxaristo
elpis o theos
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”