Αρρώστιες και ατυχήματα από κατάρες
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αρρώστιες και ατυχήματα από κατάρες
Άει στην ευχή!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ναι βρε παιδια αλλα δεν το ευχαριστιεσαι ετσι οταν αγανακτεις!!!!aposal έγραψε:Άει στην ευχή!
εγω γενικα ειμαι ανθρωπος που το κυριο ελαττωμα μου ειναι οτι νευριαζω ευκολα και ξεσπαω με λογια αλλα χωρις κακια, (εμοιασα του πατερα μου) αμα το κοψω κι αυτο να δω πως θα ξεσπαω να ξαλαφρωνω, αντε να το κοψω κι αυτο, κοψε το ενα κοψε το αλλο, μαλλον θα αρχισω τα ηρεμιστικα να ειμαι διαρκως μελισταλαχτη και τριανταφυλλενια!!!!!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα πρέπει όλοι να κάνουμε κάποια προσπάθεια, κάποια μικρή θυσία, ειδικά όταν οργιζόμαστε, γιατί χωρίς θυσίες δεν πρόκειται να πετύχουμε αποτελέσματα.
Η οργή θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα, γιατί ο μη έλεγχός της μπορεί να οδηγήσει στις μεγαλύτερες αμαρτίες.
Η οργή θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα, γιατί ο μη έλεγχός της μπορεί να οδηγήσει στις μεγαλύτερες αμαρτίες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας

κ ενα αλλο που μπορουμε να λεμε ειναι:αστο καλο η αντε στην ευχη του θεουangieholi έγραψε:Κάποτε μια μοναχή μου έλεγε ότι είχε μια Θεία που όταν "νευρίαζε" έλεγε στον άλλο:ψυχουλα έγραψε:αρα να κανω ενα Αγιασμο γιατι και σε εμας ακριβως αυτο συμβαινει με το παιδι...θα βρω κατι αλλο να λεω οταν αγανακτω![]()
![]()
"Βρε, κακό να μη σε βρεί!!!!"
Στην ουσία δηλαδή δεν τον καταριόταν αλλά του ευχόταν!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.