ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ TOMR..............tomR έγραψε:Αυτό που λες αγαπητέ μου Ionas είναι μεγάλη πλάνη , και μεγάλο ψέμα , πουθενά δεν λένε οι Απόστολοι πως πρέπει να εφαρμόζουμε στρατηγικές του τύπου , κοινωνήστε τους αιρετικούς , μέχρι να συνηθίσουν και να γίνουν Ορθόδοξοι.Ionas έγραψε:
Δηλαδή τι ήθελες , φίλε Θωμά, να βγεί ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος να κυνηγάει τον κόσμοεπειδή πήγαν κάποιοι Παπικοί και κοινώνησαν ; Ο Απόστολος Παύλος λέει: "οι αναξίως αισθίοντες και πίνοντες εις κρίμα και κατάκριμα εαυατοίς..."
Όσο για το ΠΣΕ δεν πρέπει εκεί να δοθή η Ορθόδοξη μαρτυρία; Είναι τιμή μας που μας ακολουθούν οι άλλοι: Που ξέρεις , φίλε Θωμά, μπορεί πολλοί να επανέλθουν στην Μια Αγία Καθολική και Αποστολική του Χριστού Εκκλησία .
Δικαίωμα στην κοινωνία έχουν οι Ορθόδοξοι , και σε εκείνους αναφέρετε ο Απόστολος για το αν κοινωνάνε αξία ή ανάξια .
Όπως είναι ψέμα να λες ότι η Ορθοδοξία πρέπει να συνευρίσκετε με αιρετικούς , για να ακουστεί τάχα η Άποψη της ,
Και ούτε είναι δόκιμο αυτό που κανείς , λέγοντας , Δηλαδή τι ήθελες , φίλε Θωμά, να βγεί ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος να κυνηγάει τον κόσμο επειδή πήγαν κάποιοι Παπικοί και κοινώνησαν ;
Γιατί εσυ τι ήθελες να κάνει να τους κοινωνήσει ? θα τους στεναχωρούσε τους καημένους , και είπε ας τους κοινωνήσω , τόσο δρόμο κάνανε , Ε Ιωνά ? αυτά είναι τα κριτήρια της σωστής Ορθόδοξης κοινωνίας για σένα από ότι κατάλαβα σωστά ?
Τότε ποιος ο λόγος να έρθει ο Χριστός στην γη και να κηρύξει βάπτισμα εις μετάνοια στο όνομα του , και αυτοί που θα λάβουν τέτοιο βάπτισμα θα έχουν το δικαίωμα να τρώνε την σάρκα του , και να πίνουν το αίμα
του ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ .
πες αγαπητέ μου ότι όταν λες πως , το να κοινωνάνε και οι Αιρετικοί από Ορθόδοξο Ιερέα είναι σωστό , ότι είναι η άποψη σου μην λες ότι έτσι είναι και ότι έτσι λένε οι Απόστολοι , όταν μάλιστα ο Θωμάς 15η αυτά που λέει δεν είναι προσωπικές του απόψεις .
Η σε προκαλώ να μου πεις που λένε οι Απόστολοι ότι μπορούνε να κοινωνάνε και οι Αιρετικοί χωρίς μετάνοια και χωρίς επιστροφή .
Τι έχετε πάθει μερικοί εδώ μέσα , με το ζόρι να μας αλλάξετε την πιστή . απίστευτο.
ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ......Είστε όλοι σας πιο Ορθόδοξοι από τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο............
Για δέστε λίγο τον εαυτό σας στον καθρέφτη...........
Μην τραλλαθούμε στο τέλος.......