Kαλημερουδια κι απο μενα.......να κανω κι εγω μια καταθεση ψυχης απ τη χθεσινη συναντηση.
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η λειτουργια,δε σας λεω τιποτα αλλο,πιο εντυπωσιακο,συμμετεχουν και οι πιστοι,πραγμα που δε γινεται σε ολες τις ενοριες,κι αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι ευχες που λεγονται στη Θεια Ευχαριστια λεγονται μεγαλοφωνος,εγω τουλαχιστον δεν τις ειχα ακουσει ξανα γιατι στην δικια μου ενορια λεγονται χαμηλοφωνα...
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ ιερεας ο πατηρ Ματθαιος,σου μιλαει τοσο ηρεμα,τοσο υπομονετικα,εμενα μου πεταξε το μπαλακι ως συνηθως ο Αποστολος να του κανω ερωτησεις,και τον τρελανα τον ανθρωπο με τις αποριες μου,με τις φοβιες μου με τις ανασφαλειες μου αλλα εκεινος απαντουσε σε ολα τοσο υπομονετικα,τοσο γλυκα.Μεγαλη υποθεση να χεις τετοιους ανθρωπους στην ενορια σου.Πηραμε και τα δωρακια μας,οπως ειπε και ο Αποστολης μας παραπανω.
Συνεχισαμε σε μια ωραια ταβερνιτσα με ζωντανη μουσικη και πολιτικα εδεσματα,και καλα κατσαμε στο βαθος για να μη μας ενοχλει η μουσικη και να μπορουμε να μιλαμε και ξελαρυγγιαστικαμε απ τις φωνες,εμ....τι περιμενεις αμα κανονιζει ο Αποστολος
Παντως ηταν καταπληκτικα τα φαγητα,το κρασι,και φυσικα και η παρεα....!!!!
Για τη παρεα παλι τι να σας πω.....τον Αποστολη μας και τη Μαρια του, τα εχω ξαναπει και αλλη φορα,περα απ τη πλακα που κανουμε μεταξυ μας και τα πειραγματα,τα παιδια ειναι αξιολογα και καταπληκτικοι ως οικοδεσποτες της συναντησης.
Γνωρισα τον διαχειρηστη μας το Νικολα μας ο οποιος ειναι γλυκητατος,ταπεινοτατος,τουλαχιστον εμενα αυτη την εντυπωση μου εκανε,και οι υπολοιποι λεγετε οτι θελετε,στην αρχη δε μας φανερωνονταν για το ποιος ειναι,τον ρωταγαμε και δεν απαντουσε, το κραταγε για surprise στο τραπεζι ομως...
Για τον αλλο Νικολα μας το Ζ τι να πω? μη τον βλεπετε οσοι δεν τον ξερετε που τα παιρνει καμια φορα στο κρανιο και τα λεει χοντρα....ειναι αυτο που ειπε ο Αποστολος στη παραπανω λιστα "ο αγαπημενος της παρεας"οντως πολυ ηρεμο και πραο παιδακι,και τον λεω παιδακι γιατι ειμαι μεγαλυτερη του,παρολο που ειμαστε γειτονακια χθες γνωριστηκαμε και χαρηκα παρα πολυ.
Για το καπετανιο μας και τη γλυκητατη Δεσποινα? εκει παλι αυτο που εχω να προσθεσω ειναι οτι οπως γλυκα και ομορφα μας απανταει ο καπετανιος μας στο φορουμ μας τοσο ομορφοι και γλυκητατοι ανθρωποι ειναι.
Ανθρωποι ευαισθητοι,ανθρωποι του Θεου με αγαπη προς τον πλησιον τους και ενδιαφερον για τα προβληματα των συνανθρωπων τους,καλοσυνατοι που με τη πρωτη ματια γινονται αγαπητοι σε ολους μας.
Καπετανιε μου ευχαριστω πολυ για τη προσκληση στη Σαλαμινα,περα απ τη πλακα που κανω για το νησι αν το κανονισουμε θα ερθουμε με το Μανωλη γιατι μας αρεσατε πολυ σαν ανθρωποι.
Για τη Θοδωρουλα μας τι να πω? ενα ακομη γλυκητατο πλασμα,αγωνιστρια πραγματικη,δε λεω πολλα γιατι θα φαω πορτα....την επομενη φορα πιστευω να με ακουει καλυτερα γιατι λιγο ξεροκεφαλη ειναι

φιλακια γλυκεια μου....
Δε προλαβα να γνωρισω πολυ καλα το Γιωργο μας giorgospa γιατι δεν ηταν στο τραπεζι απ οσο ομως τον ειδα στη συναντηση με τον πατερα Ματθαιο,ενα χαμογελαστο παιδι με τη καλοσυνη ζωγραφισμενη στο προσωπο του....ευχομαι να γνωριστουμε καλυτερα σε ενα επομενο meetting...
iliasgr ο Ηλιας μας απ το Παλαιρο επισης πολυ καλη εντυπωση μου εκανε οπως και ο Ηλιας μας ο digenis που δε μπορεσαμε να μιλησουμε καθολου,να γνωριστουμε πιο καλα,ειναι και τα δυο παιδια γλυκητατα με τη πρωτη ματια και ευχομαι σε μια επομενη συναντηση μας να γνωριστουμε καλυτερα.
Ειμασταν και πολλοι βλεπετε με ποιον να πρωτομιλησεις????Ηταν κι ο Γιαννης μας μαζι ο michail που επισης και μαυτον δε μπορεσα να μιλησω πολυ,βρηκε ομως το χρονο να με συμβουλεψει πανω στις ανησυχιες μου...και τον ευχαριστω παρα πολυ.Στην αρχη που τον ειδα να περιφερεται γυρω απο το ναο με τη φωτογραφικη μηχανη κρεμασμενη στο λαιμο τον περασα για τουριστα.....
Αφηνω για το τελος το κερασακι στη τουρτα LOCKHEART ο Σπυρος μας,τα ατιθασα νιατα,ονομα και πραγμα,οι πυλες του Ανεξηγητου,το τραγουδι που τον εκφραζει "παλι σα χαμενος θα γυρναω,με κακα παιδια θα ξενυχταω"....και παει λεγοντας...
Περα απ τη πλακα,ειναι ενα παιδι,ενα χαμογελο,τιποτα αλλο,αγωνιζεται με τα παθη του,το κοριτσακι του η Δεσποινα ενα πανγλυκο πλασμα που τον ανεχεται γιατι τον αγαπαει το καημενο,και περναει μαζι του τα χιλια μυρια...
Προσεχε κακομοιρη μου κατσε εκει που καθεσαι και κανε αυτα που σου λεει ο πνευματικος σου,και να ξερεις οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο....Και κοιτα να παντρευτεις συντομως γιατι δε θα σε λεω Σπυρο,σου ειπα πως θα σε φωναζω...
Αν καταλαβατε καλα δεν εχω λογια να εκφρασω τη χαρα μου που σας γνωρισα,μου κανατε ολοι παρα πολυ καλη εντυπωση,εισαστε ολοι σας αξιαγαπητοι, και δε το λεω ουτε για να μη προσβαλλω κανεναν ουτε αγαπολογω....χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα,ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ που με ανεχεστε,
κι ευχαριστω το Θεο που με αξιωσε να γνωρισω πολυτιμους ανθρωπους,ανθρωπους αγωνιστες που ο μονος στοχος τους ειναι η σωτηρια των ψυχων τους.
Αποστολη μου σ ευχαριστω παρα πολυ για την ομορφη συναντηση που ειχαμε,παντα αξιος,να διοργανωνεις κι αλλες ωφελιμες συναντησεις....τις εχουμε αναγκη ολοι μας...
Χαιρετε....σας φιλω με αγαπη Χριστου
Ελπιδα
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».