ορθόδοξο φώτο-άλμπουμ με 8000 φωτογραφίες
Συντονιστής: Συντονιστές
τους άλλους φάκελους τους βλέπεις ? για πάτα εδώDomna έγραψε:Οι ομιλίε δεν πηγαινουν
αν μπαινεις υποψιάζομαι ότι θα είναι κάποιο πρόβλημα με τα ελληνικά στο pc σου
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Συγγνώμη, Βαγγέλη, δυστυχώς δεν πηγαίνει καμιά ομιλία.
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
Και τώρα τι θα κάνω ;
Και τώρα τι θα κάνω ;
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Βαγγέλη μπορείς να μου στείλεις όσες ομιλίες έχεις του π. Αυγουστίνου Καντιώτη?
Ένας συνεργάτης μου τις ψηφιοποιεί απο κασέττες αλλά είδα ότι έχεις καμιά 60 ομιλίες που δεν τις έχει ψηφιοποιήσει ακόμα οπότε δεν υπάρχει λόγος να κουράζεται ο άνθρωπος αφού υπάρχουν ήδη ψηφιοποιημένες.
Δοκιμάσα πολλές μέρες να τις κατεβάσω απο τον ιστοχώρο σου αλλά ειναι απεπελπιστικά αργός και στο τέλος κόβεται η σύνδεση. Χρειάζεται να μισθώσεις server στο εξωτερικό όπως έκανα εγώ για τον δικό μου ιστοχώρο διότι έτσι απλά βλέπομε τα αρχεία σου αλλά δεν μπορούμε να τα κατεβάσομε.
Ένας συνεργάτης μου τις ψηφιοποιεί απο κασέττες αλλά είδα ότι έχεις καμιά 60 ομιλίες που δεν τις έχει ψηφιοποιήσει ακόμα οπότε δεν υπάρχει λόγος να κουράζεται ο άνθρωπος αφού υπάρχουν ήδη ψηφιοποιημένες.
Δοκιμάσα πολλές μέρες να τις κατεβάσω απο τον ιστοχώρο σου αλλά ειναι απεπελπιστικά αργός και στο τέλος κόβεται η σύνδεση. Χρειάζεται να μισθώσεις server στο εξωτερικό όπως έκανα εγώ για τον δικό μου ιστοχώρο διότι έτσι απλά βλέπομε τα αρχεία σου αλλά δεν μπορούμε να τα κατεβάσομε.