Σεβασμός στα Πλάσματα αυτά

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση

Είστε ΥΠΕΡ των πειραμάτων στα ζώα ?

ΝΑΙ για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις
6
4%
ΝΑΙ ΜΟΝΟ για Ιατρικούς λόγους όμως
56
41%
ΟΧΙ για ΚΑΝΕΝΑΝ Λόγο
64
47%
Δεν το έχω ψάξει το θέμα
9
7%

Σύνολο ψήφων: 135

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Misha έγραψε:
Η συγκίνηση της κυρίας της Φιλοθέης μπροστά στο γατί που νιαουρίζει πεινασμένα και η αναλγησία και η σιχασιά που νιώθει για τον κουρελή ζητιάνο που χαλάει το ντεκόρ του πεζοδρομίου: "Θεέ μου πόσο συγχύζομαι όταν τους βλέπω. Το καπουτσίνο στο λαιμό μου στέκεται" Wink
σ αυτο ο φίλος μου Παροικος εχει μεγαλο δικιο!!!

]
Οκ το θέμα πάει πάλι στα ίδια , φοράμε παρωπίδες και δε μπορούμε να μιλήσουμε ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Το αποσύρω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Παρ Νοέμ 17, 2006 1:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή Σαρακοστή
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

lovethink έγραψε:
parikos_ έγραψε: ΟΚ! Αφού τους χριστιανούς πλέον ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ότι οι αγνοούμενοι στην Κύπρο είτε εκτελέστηκαν είτε χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα σας αφήνω στην ησυχία σας να αναπτύξετε την "θεολογία του ζώου"
Γίνεσε κακός αλλά δε πειράζει
Αγαπητέ μου, είναι μια πραγματικότητα. Πραγματικά με εντυπωσιάζει το γεγονός που άνθρωποι με μια καλλιέργεια και ευαισθησίες όπως εσύ, τους βομβαρδίζουν με ειδήσεις για "ανυπεράσπιστα ζώα", πατάνε την μπανανόφλουδα, ενώ καλύπτουν ή περνάνε στα "ψιλά" των εφημερίδων ότι επίσης ανυπεράσπιστοι Κύπριοι, θύματα της εισβολής, έγιναν οι ίδιοι πειραματόζωα.....οπότε καλέ μου φίλε μην ανησυχούμε! Οι Κύπριοι αντικατέστησαν τα χάμστερ που μπορούν να απολαμβάνουν άνετα τη ζωή τους...Φυσικά και είναι βάρβαρη η κακομεταχείριση των ζώων, αλλά διαβλέπω μια μονομέρια... :D
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

parikos_ έγραψε: Οι Κύπριοι αντικατέστησαν τα χάμστερ που μπορούν να απολαμβάνουν άνετα τη ζωή τους...Φυσικά και είναι βάρβαρη η κακομεταχείριση των ζώων, αλλά διαβλέπω μια μονομέρια... :D
Για τους Κύπριους λυπάμαι δε μπορώ να κάνω κάτι από τη θέση μου
Για τους πιθήκους που τους καίνε και τα σκυλάκια και τις γάτες που τα τυφλώνουν και τα βασανίζουν με απίστευτη σκληρότητα μπορώ να κάνω αν δεν αγοράσω τα προϊόντα αυτών των εταιριών
Οταν μου δοθεί η ευκαιρία να κατέβω σε πορεία και για τη Κύπρο θα το κάνω
Οπως επίσης δεν αγοράσω προϊόντα Τουρκικά
Οκ μου το χάλασες το θέμα
Το φχαριστήθηκες ? κάτσε γράφε μόνος σου για ότι θες λοιπόν
Καλή Σαρακοστή
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lovethink έγραψε:
parikos_ έγραψε: Οι Κύπριοι αντικατέστησαν τα χάμστερ που μπορούν να απολαμβάνουν άνετα τη ζωή τους...Φυσικά και είναι βάρβαρη η κακομεταχείριση των ζώων, αλλά διαβλέπω μια μονομέρια... :D
Για τους Κύπριους λυπάμαι δε μπορώ να κάνω κάτι από τη θέση μου
Για τους πιθήκους που τους καίνε και τα σκυλάκια και τις γάτες που τα τυφλώνουν και τα βασανίζουν με απίστευτη σκληρότητα μπορώ να κάνω αν δεν αγοράσω τα προϊόντα αυτών των εταιριών
Οταν μου δοθεί η ευκαιρία να κατέβω σε πορεία και για τη Κύπρο θα το κάνω
Οπως επίσης δεν αγοράσω προϊόντα Τουρκικά
Οκ μου το χάλασες το θέμα
Το φχαριστήθηκες ? κάτσε γράφε μόνος σου για ότι θες λοιπόν
Sorry σου είπα ότι δεν επεμβαίνω άλλο αλλά μου είπες ότι γραφω κακίες γι' αυτό απάντησα! ΣΥΜΦΩΝΩ ότι τέτοιου είδους προϊόντα οπρέπει να τα μποϊκοτάρουμε! Κι αν θες τα αναφέρεις :D :oops:
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

parikos_ έγραψε:
lovethink έγραψε:
parikos_ έγραψε:
Αγαπητέ μου, είναι μια πραγματικότητα. Πραγματικά με εντυπωσιάζει το γεγονός που άνθρωποι με μια καλλιέργεια και ευαισθησίες όπως εσύ, τους βομβαρδίζουν με ειδήσεις για "ανυπεράσπιστα ζώα", πατάνε την μπανανόφλουδα
8O
Εικόνα
lenakog1
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lenakog1 »

Από ότι ξέρω, ο Θεός έδωσε ψυχή μόνο στον άνθρωπο και όχι στα ζώα. Αυτό κάνει τον άνθρωπο ανώτερο από τα ζώα. Πλάστηκε επίσης κατ' εικόνα Θεού με σκοπό να φτάσει στο καθ' ομοίωσην. Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι με τα ζώα. Σα καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει αυτά να βασανίζονται γιατί κι αυτά πονάνε. Ίσως κάποιοι άνθρωποι δείχνουν περισσότεροι αγάπη στα ζώα παρά στους ανθρώπους, αν και αυτό δεν είναι σωστό, γιατί δεν έχουν την αγάπη που θα ' πρεπε να έχουν στην ψυχή τους, ώστε να συγχωρούν τα ανθρώπινα λάθη. Οπότε είναι λογικό να αγαπάνε πιο πολύ τα ζώα από τους ανθρώπους γιατί αυτά ποτέ δεν πληγώνουν έναν άνθρωπο. Τώρα όσον αφορά τα πειράματα στα ζώα δεν το θεωρώ και τόσο κακό από την στιγμή που βοηθάνε στην εξέλιξη της ιατρικής. Αρκεί να γίνονται σε λογικά πλαίσια και χωρίς να ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα τα ζωάκια.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lenakog1 έγραψε:Από ότι ξέρω, ο Θεός έδωσε ψυχή μόνο στον άνθρωπο και όχι στα ζώα. Αυτό κάνει τον άνθρωπο ανώτερο από τα ζώα. Πλάστηκε επίσης κατ' εικόνα Θεού με σκοπό να φτάσει στο καθ' ομοίωσην. Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι με τα ζώα. Σα καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει αυτά να βασανίζονται γιατί κι αυτά πονάνε. Ίσως κάποιοι άνθρωποι δείχνουν περισσότεροι αγάπη στα ζώα παρά στους ανθρώπους, αν και αυτό δεν είναι σωστό, γιατί δεν έχουν την αγάπη που θα ' πρεπε να έχουν στην ψυχή τους, ώστε να συγχωρούν τα ανθρώπινα λάθη. Οπότε είναι λογικό να αγαπάνε πιο πολύ τα ζώα από τους ανθρώπους γιατί αυτά ποτέ δεν πληγώνουν έναν άνθρωπο. Τώρα όσον αφορά τα πειράματα στα ζώα δεν το θεωρώ και τόσο κακό από την στιγμή που βοηθάνε στην εξέλιξη της ιατρικής. Αρκεί να γίνονται σε λογικά πλαίσια και χωρίς να ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα τα ζωάκια.

Είπα να συζητήσουμε ένα θέμα που αφορά τα πειράματα στα ζώα για καλλυντικούς συνήθως σκοπούς να σας αφυπνήσω λίγο να προσέχουμε όσο μπορούμε και εσείς αρχίσατε πάλι τα κυρήγματα λες και είπε κανείς ότι αγαπά τα ζώα και όχι τους ανθρώπους
Εβαλα ένα κείμενο με τόσο κόπο γραμμένο από κάποιους ανθρώπους με παραπομπές με στοιχεία με εταιρίες που κάνουν πειράματα και αμέσως σας έπιασε το "ηθικολογοπλαστικό"
Μη φοβάστε , κανείς δεν είπε ότι θα αφήσει το φτωχό και θα ταϊσει τα ζώα
Κανείς δεν είπε ότι είναι υπέρ των βασανιστηρίων σε ανθρώπους
Απλά ......... Επειδή δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα ΣΤΡΑΒΑ μιας κοινωνίας αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε έστω στο ελάχιστο
Οκ ..........
Ναι ναι ......... δεν πρέπει να δινουμε στα ζώα φαγητό άλλά να το φυλάμε για το φτωχό
Αυτό ήταν το νόημα ενός τόσου μεγάλου και σημαντικού θέματος όπως αυτού του ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΚΥΛΙΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ
Η παρακάτω φώτο και ο φόβος των ματιών τους και τα δάκρυα των ματιών τους αφιερωμένο στους ηθικολόγους του φόρουμ

http://www.novivisezione.org/mostra/images/foto05.jpg

http://www.cowsarecool.com/photos/005.jpg

http://www.stopanimaltests.com/photos/M2-Britches2.jpg

http://www.novivisezione.org/mostra/images/foto10.jpg
Καλή Σαρακοστή
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lovethink έγραψε:
lenakog1 έγραψε:Από ότι ξέρω, ο Θεός έδωσε ψυχή μόνο στον άνθρωπο και όχι στα ζώα. Αυτό κάνει τον άνθρωπο ανώτερο από τα ζώα. Πλάστηκε επίσης κατ' εικόνα Θεού με σκοπό να φτάσει στο καθ' ομοίωσην. Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι με τα ζώα. Σα καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει αυτά να βασανίζονται γιατί κι αυτά πονάνε. Ίσως κάποιοι άνθρωποι δείχνουν περισσότεροι αγάπη στα ζώα παρά στους ανθρώπους, αν και αυτό δεν είναι σωστό, γιατί δεν έχουν την αγάπη που θα ' πρεπε να έχουν στην ψυχή τους, ώστε να συγχωρούν τα ανθρώπινα λάθη. Οπότε είναι λογικό να αγαπάνε πιο πολύ τα ζώα από τους ανθρώπους γιατί αυτά ποτέ δεν πληγώνουν έναν άνθρωπο. Τώρα όσον αφορά τα πειράματα στα ζώα δεν το θεωρώ και τόσο κακό από την στιγμή που βοηθάνε στην εξέλιξη της ιατρικής. Αρκεί να γίνονται σε λογικά πλαίσια και χωρίς να ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα τα ζωάκια.

Οκ φίλε! μπήκαμε στο νόημα...λλάθος η τοπθέτησή μου...αλλά μη μας κριτικάρεις με την άλλη όψη του ηθικολόγου, γιατί κι αυτό ηθικολογία είναι! σίγουρα αυτά που αναφέρεις αφορούν στον βασανισμό ζώων. Πολύ ωραία. Μπορείς να μας πεις μεσω π.μ. ποια προϊόντα να μποϊκοτάρουμε?

Είπα να συζητήσουμε ένα θέμα που αφορά τα πειράματα στα ζώα για καλλυντικούς συνήθως σκοπούς να σας αφυπνήσω λίγο να προσέχουμε όσο μπορούμε και εσείς αρχίσατε πάλι τα κυρήγματα λες και είπε κανείς ότι αγαπά τα ζώα και όχι τους ανθρώπους
Εβαλα ένα κείμενο με τόσο κόπο γραμμένο από κάποιους ανθρώπους με παραπομπές με στοιχεία με εταιρίες που κάνουν πειράματα και αμέσως σας έπιασε το "ηθικολογοπλαστικό"
Μη φοβάστε , κανείς δεν είπε ότι θα αφήσει το φτωχό και θα ταϊσει τα ζώα
Κανείς δεν είπε ότι είναι υπέρ των βασανιστηρίων σε ανθρώπους
Απλά ......... Επειδή δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα ΣΤΡΑΒΑ μιας κοινωνίας αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε έστω στο ελάχιστο
Οκ ..........
Ναι ναι ......... δεν πρέπει να δινουμε στα ζώα φαγητό άλλά να το φυλάμε για το φτωχό
Αυτό ήταν το νόημα ενός τόσου μεγάλου και σημαντικού θέματος όπως αυτού του ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΚΥΛΙΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ
Η παρακάτω φώτο και ο φόβος των ματιών τους και τα δάκρυα των ματιών τους αφιερωμένο στους ηθικολόγους του φόρουμ

http://www.cowsarecool.com/photos/005.jpg

http://www.stopanimaltests.com/photos/M2-Britches2.jpg

http://www.novivisezione.org/mostra/images/foto10.jpg
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

lovethink δεν τολμαω να ανοιξω τα λιγκ που εδωσες..
πας να μας μαυρισεις την καρδια ?
Εικόνα
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Lovethink, για ποια ζώα μιλάς? Για τα κατοικίδια και οοικόσιτα ή για όλα γενικώς.

Γιατί εγώ αν δω φίδι θα το σκοτώσω (αν μπορούσα γιατί μάλλον θα το βάλω στα πόδια).
Αν μπει ποντίκι στο σπίτιμου θα βάλω φάκα.
Αυτό βέβαια είναι τίμιος πόλεμος που γίνεται με τα όλπλα που διαθέτει ο καθένας.

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ πως είναι άτιμος πόλεμος που βγάζει αγριότητα και φρίκη.

Συμφωνώ μόνο για τα ιατρικά πειράματα όταν γίνονται με σεβασμό στα ζώα και σκοπό έχουν την προσφορά στον άρρωστο άνθρωπο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”