Πρόσκληση σε δράση, ας αντισταθούμε (Συγκέντρωση στη Θεσ/κη)
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Πρόσκληση σε δράση, ας αντισταθούμε (Συγκέντρωση στη Θεσ
Βρε παιδιά, πάμε σε αυτές τις συγκεντρώσεις με σκοπό να δώσουμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν να καταπιέσουν την ελευθερία μας. Ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που μας θέλουν υποχείριο τους. Όχι για να πάμε στο καφενεδάκι να τα πούμε. Δεν μπορείτε δηλαδή να πάτε κάποια άλλη φορά να τα πείτε; Αλήθεια, έχουμε αντιληφθεί την σημαντικότητα του γεγονότος; Έχουμε αντιληθεί ότι κάθε φορά που πηγαίνουμε ως μέλη της Πίστεως του Χριστού πηγαίνουμε προς την αγάπη μας γι' Αυτόν; Για να μην Τον δούμε να κλαίει για μας, για την κατάντια μας; Για την απόρριψη όλων Του των δώρων, και κυρίως της ελευθερίας που μας δώρησε; Ή μήπως δεν συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε πόλεμο; ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι σε κάθε συγκέντρωση πρέπει να είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι ίδιοι σε αριθμό (και κατά προτίμηση ακόμα περισσότεροι) μόνο και μόνο για να μην σκεφτούν οι εχθροί ότι "πάει, μπόρα ήταν και πέρασε;" Και εσείς λέτε "να τα πούμε και λίγο"; Μα δόξα τον Θεό χρόνο να τα πούμε έχουμε όσο θέλουμε. Ποιας μας εμποδίζει να πάμε αύριο και μεθαύριο και όποτε θέλουμε; ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ; ΠΟΤΕ θα έχουμε ξανά το δικαίωμα; Αν αύριο μετά την όποια ταυτότητα, RFID, κ.τ.λ, μας παρακολουθούν ανελιπώς, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι; Ειλικρινά εκπλήσσομαι με την χαλαρότητα των ιδεών...
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Evi_J έγραψε:Βρε παιδιά, πάμε σε αυτές τις συγκεντρώσεις με σκοπό να δώσουμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν να καταπιέσουν την ελευθερία μας. Ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που μας θέλουν υποχείριο τους. Όχι για να πάμε στο καφενεδάκι να τα πούμε. Δεν μπορείτε δηλαδή να πάτε κάποια άλλη φορά να τα πείτε; Αλήθεια, έχουμε αντιληφθεί την σημαντικότητα του γεγονότος; Έχουμε αντιληθεί ότι κάθε φορά που πηγαίνουμε ως μέλη της Πίστεως του Χριστού πηγαίνουμε προς την αγάπη μας γι' Αυτόν; Για να μην Τον δούμε να κλαίει για μας, για την κατάντια μας; Για την απόρριψη όλων Του των δώρων, και κυρίως της ελευθερίας που μας δώρησε; Ή μήπως δεν συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε πόλεμο; ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι σε κάθε συγκέντρωση πρέπει να είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι ίδιοι σε αριθμό (και κατά προτίμηση ακόμα περισσότεροι) μόνο και μόνο για να μην σκεφτούν οι εχθροί ότι "πάει, μπόρα ήταν και πέρασε;" Και εσείς λέτε "να τα πούμε και λίγο"; Μα δόξα τον Θεό χρόνο να τα πούμε έχουμε όσο θέλουμε. Ποιας μας εμποδίζει να πάμε αύριο και μεθαύριο και όποτε θέλουμε; ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ; ΠΟΤΕ θα έχουμε ξανά το δικαίωμα; Αν αύριο μετά την όποια ταυτότητα, RFID, κ.τ.λ, μας παρακολουθούν ανελιπώς, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι; Ειλικρινά εκπλήσσομαι με την χαλαρότητα των ιδεών...
Δηλαδη μετα απο την συγκέντρωση εαν βρεθείς απο κοντά με ολα αυτά τα παιδια που γράφεις στο φορουμ θα σε πειραξη;
Ειπε κανεις οτι δεν ειναι σοβαρο το θεμα;
Ειπε κανεις να μην παμε στην εκδηλωση και να παμε για καφε;
Εγω εκπλήσσομαι καθε μερα και περισσότερο με ολους εσας που βγάζεται τοσο ευκολα συμπερασματα (αυθαίρετα συνήθως ) και τα δημοσιοποιείται χωρις καθολου σκεψη και αίσθημα οτι μπορει να έχετε καταλάβει κατι λαθος.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Δεν είναι κακό να υπάρξει ένα σημείο συνάντησης και να πάνε όλα τα παιδιά μαζί σαν μια ομάδα, γιατί σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που θα έρθουν από μακριά, άλλοι θα είναι μόνοι τους κλπ. Και η διάθεση αλλάζει και γίνεται περισσότερο αγωνιστική όταν είσαι μέλος μιας ομάδας παρά όταν λειτουργείς ως μονάδα.
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
Η ιδέα να βρεθώ με τα παιδιά που γράφω στο φόρουμ δεν θα με πειράξει. Η ιδέα να βρεθώ μετά από μια τέτοια συγκέντρωση με τα παιδιά που γράφω στο φόρουμ θα με πειράξει. Γιατί ξέρω ότι το "θα τα πούμε" και ο λόγος "που τα είπαμε" θα είναι η καλή παρέα, μια απλή συζήτηση, ένα ευχάριστο απόγευμα... όχι η συγκέντρωση. Απλά δεν θέλω να βρεθούμε επειδή "βρήκαμε την ευκαιρία". Θέλω να βρεθούμε επειδή βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε ότι οι άνθρωποι που συναντιόνται το κάνουν έχοντας συνείδηση ότι το κάνουν με την καρδιά τους. Ότι πάνε να συναντήσουν τους φίλους τους, τους ανθρώπους τους, ανθρώπους που ξέρουν ότι μπορούν να συνεννοηθούν μαζί τους έχοντας κάτι κοινό. (Και τι κοινό μάλιστα! Τον Χριστό!) Και όπως έτσι ακριβώς θέλω να αφιερώσω ένα κομμάτι του χρόνου της ζωής μου σε αυτούς, έτσι θέλω να αφιερώσω και ένα κομμάτι του χρόνου της ζωής μου σε κάτι τόσο σημαντικό όσο αυτό που αντιπροσωπεύει αυτή η συγκέντρωση. (Τουλάχιστον αυτή ήταν η σκέψη μου εξ' αρχής). Γι' αυτό ανησυχώ όταν βλέπω άσχετα. Η συγκέντρωση είναι πολύ πιο σημαντική (γνώμη μου) από το "να βρεθούμε".stathis73 έγραψε:Δηλαδη μετα απο την συγκέντρωση εαν βρεθείς απο κοντά με ολα αυτά τα παιδια που γράφεις στο φορουμ θα σε πειραξη;
Δεν πολύ μπαίνω στο φόρουμ. Όταν μπαίνω όμως και διαβάζω ποστ σου, σε βλέπω πάντα ήρεμο. Σε αντίθεση με σήμερα. Σήμερα είσαι θυμωμένος. Αγνόησε λοιπόν το ποστ μου παρακαλώ. Ότι είπα το είπα από ανησυχία μήπως ξεκινήσουμε από τον γάμο και καταλήξουμε στα πουρνάρια. Άμα είναι να σε θυμώνω να λείπει. Τα ξαναλέμε την επόμενη φορά που δεν θα είσαι θυμωμένος :)Εγω εκπλήσσομαι καθε μερα και περισσότερο με ολους εσας που βγάζεται τοσο ευκολα συμπερασματα (αυθαίρετα συνήθως ) και τα δημοσιοποιείται χωρις καθολου σκεψη και αίσθημα οτι μπορει να έχετε καταλάβει κατι λαθος.
Αυτό το "να βρεθούμε" δίνει τελείως διαφορετικό νόημα. Ενώ το να βρεθούμε μετά την συγκέντρωση σημαίνει "παρεούλα", το να βρεθούμε πριν την συγκέντρωση σημαίνει "κοινό σκοπό" γι'αυτό που θα κάνουμε. Κατά την γνώμη μου είναι θαυμάσια ιδέα.paulina έγραψε:Δεν είναι κακό να υπάρξει ένα σημείο συνάντησης και να πάνε όλα τα παιδιά μαζί σαν μια ομάδα, γιατί σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που θα έρθουν από μακριά, άλλοι θα είναι μόνοι τους κλπ. Και η διάθεση αλλάζει και γίνεται περισσότερο αγωνιστική όταν είσαι μέλος μιας ομάδας παρά όταν λειτουργείς ως μονάδα.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μην ξεχασετε να παρετε ευλογια απο τους πνευματικους σας πριν κανετε κατι τετοιο.............
Σαρρακοστη εχουμε δεν περνουμε αποφασεις απο μονοι μας γιατι υπαρχει κινδυνος πλανης
ο πονηρος παραμονευη
Συγνωμη ...........
Σαρρακοστη εχουμε δεν περνουμε αποφασεις απο μονοι μας γιατι υπαρχει κινδυνος πλανης
ο πονηρος παραμονευη
Συγνωμη ...........
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είπες κάτι πολύ σοβαρό Στάθη, ο Θεός να μας φωτίζει.stathis73 έγραψε:Evi_J έγραψε:Βρε παιδιά, πάμε σε αυτές τις συγκεντρώσεις με σκοπό να δώσουμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν να καταπιέσουν την ελευθερία μας. Ένα βροντερό ΟΧΙ σε αυτούς που μας θέλουν υποχείριο τους. Όχι για να πάμε στο καφενεδάκι να τα πούμε. Δεν μπορείτε δηλαδή να πάτε κάποια άλλη φορά να τα πείτε; Αλήθεια, έχουμε αντιληφθεί την σημαντικότητα του γεγονότος; Έχουμε αντιληθεί ότι κάθε φορά που πηγαίνουμε ως μέλη της Πίστεως του Χριστού πηγαίνουμε προς την αγάπη μας γι' Αυτόν; Για να μην Τον δούμε να κλαίει για μας, για την κατάντια μας; Για την απόρριψη όλων Του των δώρων, και κυρίως της ελευθερίας που μας δώρησε; Ή μήπως δεν συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε πόλεμο; ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι σε κάθε συγκέντρωση πρέπει να είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι ίδιοι σε αριθμό (και κατά προτίμηση ακόμα περισσότεροι) μόνο και μόνο για να μην σκεφτούν οι εχθροί ότι "πάει, μπόρα ήταν και πέρασε;" Και εσείς λέτε "να τα πούμε και λίγο"; Μα δόξα τον Θεό χρόνο να τα πούμε έχουμε όσο θέλουμε. Ποιας μας εμποδίζει να πάμε αύριο και μεθαύριο και όποτε θέλουμε; ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ; ΠΟΤΕ θα έχουμε ξανά το δικαίωμα; Αν αύριο μετά την όποια ταυτότητα, RFID, κ.τ.λ, μας παρακολουθούν ανελιπώς, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι; Ειλικρινά εκπλήσσομαι με την χαλαρότητα των ιδεών...
Δηλαδη μετα απο την συγκέντρωση εαν βρεθείς απο κοντά με ολα αυτά τα παιδια που γράφεις στο φορουμ θα σε πειραξη;
Ειπε κανεις οτι δεν ειναι σοβαρο το θεμα;
Ειπε κανεις να μην παμε στην εκδηλωση και να παμε για καφε;
Εγω εκπλήσσομαι καθε μερα και περισσότερο με ολους εσας που βγάζεται τοσο ευκολα συμπερασματα (αυθαίρετα συνήθως ) και τα δημοσιοποιείται χωρις καθολου σκεψη και αίσθημα οτι μπορει να έχετε καταλάβει κατι λαθος.
Κύριε Ελέησον
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
πρωτα ο Θεος θα ειμαι και εγω εκει...πριν λιγο καιρο ομως θυμαμαι καποιοι ηταν εναντια σε ολο αυτο το θεμα.τωρα χαιρομαι που ειναι πολλοι θετικοι...
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καπετάνιε συγγνώμη εαν με αυτο που ειπα πρόσβαλα κανέναν, αλλα δυστυχώς ετσι ειναι................και εχω βαρεθεί να κάνω τον πυροσβέστη εδω μεσα(οχι οτι με έβαλε κανεις) αλλα και εσυ ο ιδιος ξερεις καλυτερα απο εμενα ποσα παιδια δεν μπαινουν και ποσα αλλα απλως παρακολουθουν..........................................
Δηλαδη ειναι λογος τωρα η evi_j να κανει ολοκληρη αναλυση στο οτι πρεπει να αφοσιωθούμε μονο στην συγκέντρωση και σε τιποτα αλλο;
Υπάρχει κάτι κακό στο να βρεθούν κάποια παιδιά που εχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να συναντηθούμε εδω στην θεσσαλονικη;.................δηλαδη το οτι θα συναντηθούμε αυτο θα σημαίνει οτι δεν δίνουμε την απαραίτητη βαρύτητα στην συγκέντρωση και ολα αυτα που λεει η evi_j...........για αυτο λεω, οτι αισθάνεται ο καθένας για κατι ή η οπτικη γωνια που το βλεπει δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο
Εαν καποιος "βλεπει" κατι λαθος απο την μερια του ας μην συμμετέχει.........................μην το κανει ομως και ολοκληρο θεμα...........................................νομιζω οτι για αλλη μια φορα διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο.
Τελος παντων ...............τον ξερω τον δρομο και καποια στιγμη θα τον ακολουθησω και εγω.
Αλλωστε ο φιλος μου ο Διονυσης το εχει πει πολυ σωστα....................φευγα -σιωπα-σωζου
Δηλαδη ειναι λογος τωρα η evi_j να κανει ολοκληρη αναλυση στο οτι πρεπει να αφοσιωθούμε μονο στην συγκέντρωση και σε τιποτα αλλο;
Υπάρχει κάτι κακό στο να βρεθούν κάποια παιδιά που εχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να συναντηθούμε εδω στην θεσσαλονικη;.................δηλαδη το οτι θα συναντηθούμε αυτο θα σημαίνει οτι δεν δίνουμε την απαραίτητη βαρύτητα στην συγκέντρωση και ολα αυτα που λεει η evi_j...........για αυτο λεω, οτι αισθάνεται ο καθένας για κατι ή η οπτικη γωνια που το βλεπει δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο
Εαν καποιος "βλεπει" κατι λαθος απο την μερια του ας μην συμμετέχει.........................μην το κανει ομως και ολοκληρο θεμα...........................................νομιζω οτι για αλλη μια φορα διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο.
Τελος παντων ...............τον ξερω τον δρομο και καποια στιγμη θα τον ακολουθησω και εγω.
Αλλωστε ο φιλος μου ο Διονυσης το εχει πει πολυ σωστα....................φευγα -σιωπα-σωζου
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Γενικά έχει γίνει κάποια κινητοποίηση με ενορίες, οργανώσεις, μητροπόλεις κλπ.;
Δεν έχω ακούσει τίποτα και όποιον ρωτάω δεν ξέρει τίποτα...
Δεν έχω ακούσει τίποτα και όποιον ρωτάω δεν ξέρει τίποτα...
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»