Τις καλύτερες απορίες έχεις και ΔΙΚΑΙΑ απορείςlookfor έγραψε:Καλά όλα αυτά που γράφονται αλλά εγώ που δεν γνωρίζω τόσα πολλά όπως εσείς έχω κάποιοες απορίες. Όλοι αυτοί που πολέμησαν (και φυσικά σκότωσαν) άδικα έχασαν την ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι και τόσο άνετα και χαλαρά να κάνουμε τώρα αυτή την συζήτηση εκ του ασφαλούς? Αυτοί δηλαδή ήταν τα κορόϊδα που τους στείλαμε να πολεμήσουν και να αμαρτήσουν και εμείς οι έξυπνοι που θέλουμε να κρατάμε την ψυχή μας αμόλυντη? Και δηλαδή άμα μας κυρήξουν πόλεμο εμείς τι θα κάνουμε? Θα πούμε ελάτε πάρτε την πατρίδα μας γιατί αν πολεμήσουμε θα αμαρτήσουμε? Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη.Εύχομαι να μην βρεθούμε ποτέ σε αυτή τη θέση.
Με το πόλεμο και εγώ δεν γουστάρω να σκοτώσω με τίποτα θα πυροβολώ στον αέρα :pppppp
Αλλά αν πάει κάποιος να με βιάσει (
Οποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά και ορκίζετε ότι ΟΤΙ και να του τύχει δεν θα αμυνθεί ποτέ δικαίωμά του
Εγώ κρατάω και μια πισινή στα πάντα και ποτέ δε λέω ποτέ
Φαντάσου ένα Τούρκο να μπαίνει στην εκκλησία και να σπάει το σταυρό σε κοματάκια , δεν θα τον σταματήσεις ? θα κάθεσε να τον κοιτάς και θα του λες "σε αγαπώ σε αγαπώ ? "
(Για τους Ιαχωβάδες είχα διαβάσει κάτι τέτοιο ότι θα πνίξουν στο αίμα και κάτι βλακείες )