Ο σύζυγος μου απο ότι μου ειπε γινεται απο διαφορετική τράπεζα να καταθεσες μεσο ιβαν....Παραπάνω μη με ρωτας γιατι ειμαι εντελως άσχετη..smarti έγραψε:Μηπως βολεύει μεσο ιβαν Πιλότε να καταθέσεις?
Βοηθήστε για να μη χαθεί η ελπίδα για τη μικρή Μαρία
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Βοηθήστε για να μη χαθεί η ελπίδα για τη μικρή Μαρία
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Σμαρώ, ρώτησα για το ΙΒΑΝ.
Μου είπαν στην ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ ότι έχει έξοδα 12 ευρώ και καθυστερεί. Οπότε είναι πρόβλημα για όσους θέλουν να προσφέρουν μικρά ποσά, 5,10,15,20 ευρώ.
Ρώτησε εάν είναι εφικτό το άνοιγμα λογαριασμού σε μεγαλύτερη τράπεζα.Χριστός Ανέστη.
Μου είπαν στην ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ ότι έχει έξοδα 12 ευρώ και καθυστερεί. Οπότε είναι πρόβλημα για όσους θέλουν να προσφέρουν μικρά ποσά, 5,10,15,20 ευρώ.
Ρώτησε εάν είναι εφικτό το άνοιγμα λογαριασμού σε μεγαλύτερη τράπεζα.Χριστός Ανέστη.
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σήμερα το πρωί μίλησα στο τηλ. με τον πατέρα του Παιδιού....και μου είπε πως μέσα στη εβδομάδα θα αλλάξει ο χαρακτήρας της καταθεσης κοιτάνε να το κάνουν για δεν θυμάμαι και πως ακριβώς με το ειπε..να έχει χαρακτήρα εράνου νομίζω..ώστε να μην κρατιούνται τα 12 ευρο για αυτούς που θα καταθέτουν μέσο Ιβαν. Θα γίνει μέσα στη βδομάδα.pilotos έγραψε:Σμαρώ, ρώτησα για το ΙΒΑΝ.
Οι λογαριασμοι που υπάρχουν είναι οι 2 που ειπαμε..
Αspis Bank 0107211550002915
IBAN: GR8604707210107211550002915 - Swift Code (BIC): ASPBGRAA
(Παλάγκα Ασπασία-Μόκα Μαρία)
PayPal: jmokkas@otenet.gr
Kύπρος:
Marfin-Λαϊκή 007-08-084342
(Δ.Χιώτης)
Ρώτησα για την Μαρία..και μου είπε ότι στείλανε κάποια λεφτά στην Αμερική....του ρώτησα πόσα τους λείπουν και είπε γύρο στα 100.000 ευρο...του είπα και για αυτήν την σελίδα...
Η Μαρία από 17 κιλά που ήταν είναι τώρα είναι 21..για τους γονείς είναι ένα θαύμα.....που μετά τις ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ το παιδάκι μπορεσε και σύνελθε λιγάκι..μου είπε πως είναι ένα πολύ δυνατό παιδί...σκεφτείτε είναι μόνο 9 χρονών.
Αν θέλετε όποιος θέλει ας καταθέσει την αγάπη του...!
Ο πατέρας σας ευχαριστεί όλους!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτήν την εβδομάδα θα σας ειδοποιήσω πότε θα γίνει αυτή η πράξη ώστε όποιος θέλει να καταθέτει μέσω ΙΒΑΝ να μην επιβαρύνεται καθόλου!smarti έγραψε:Σήμερα το πρωί μίλησα στο τηλ. με τον πατέρα του Παιδιού....και μου είπε πως μέσα στη εβδομάδα θα αλλάξει ο χαρακτήρας της καταθεσης κοιτάνε να το κάνουν για δεν θυμάμαι και πως ακριβώς με το ειπε..να έχει σκοπό εράνου νομίζω..ώστε να μην κρατιούνται τα 12 ευρο για αυτούς που θα καταθέτουν μέσο Ιβαν. Θα γίνει μέσα στη βδομάδα.pilotos έγραψε:Σμαρώ, ρώτησα για το ΙΒΑΝ.
Οι λογαριασμοι που υπάρχουν είναι οι 2 που ειπαμε..
Αspis Bank 0107211550002915
IBAN: GR8604707210107211550002915 - Swift Code (BIC): ASPBGRAA
(Παλάγκα Ασπασία-Μόκα Μαρία)
PayPal: jmokkas@otenet.gr
Kύπρος:
Marfin-Λαϊκή 007-08-084342
(Δ.Χιώτης)
Ρώτησα για την Μαρία..και μου είπε ότι στείλανε κάποια λεφτά στην Αμερική....του ρώτησα πόσα τους λείπουν και είπε γύρο στα 100.000 ευρο...του είπα και για αυτήν την σελίδα...
Η Μαρία από 17 κιλά που ήταν είναι τώρα είναι 21..για τους γονείς είναι ένα θαύμα.....που μετά τις ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ το παιδάκι μπορεσε και σύνελθε λιγάκι..μου είπε πως είναι ένα πολύ δυνατό παιδί...σκεφτείτε είναι μόνο 9 χρονών.
Αν θέλετε όποιος θέλει ας καταθέσει την αγάπη του...!
Ο πατέρας σας ευχαριστεί όλους!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η Μαρία 19 του μηνός θα είναι στην Αμερική. Σημερα ένα σχολείο της Κατερίνης , πήγε και παρέδωσε στη μητέρα τα χρήματα που μαζεύτηκαν απο καθηγητές και παιδιά...το ποσο που παραδόθηκε ήταν 2.186 ευρο και άλλα 1400 ευρο απο ένα σχολείο της Κύπρου που τυγχανει να φιλοξενείτε απο το ίδιο Γυμνάσιο ..Η χαρά της μητέρας ήταν πολύ μεγάλη. ...Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγαλη..φαινεται πολύ καθαρά οτι τα παιδια μας τελικα ειναι πολύ ευαισθητοποιημένα.....αρκει να σας πω οτι μονο απο ένα τμημα συγκεντρωθηκε το ποσό των 470 ευρο..πραγματικα αξιζουν ενα τεραστιο ευχαριστω αυτα τα παιδια..Ευχομαστε όλοι απο καρδιάς να πάει καλα η εγχείρηση..ο Χριστός και η Παναγία μας να βοηθήσουν..να ξαναβρει το κοριτσακι.την υγεια του και το χαμογέλο του.
- aggelosmin
- Βασικός Αποστολέας

Παιδια καλησπερα οι λογαριασμοι αυτοι ισχυουν για την μικρη Μαρια?Αν ναι πειτε μου να κανω κ γω οτι μπορω...
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μίλησα σημερα με τη μητέρα της Μαρίας και την ρώτησα για τον λογαριασμο..και μου ειπε πως ο λογαριασμός θα μείνει ανοιχτός μέχρι να επιστρέψει η Μαρία απο την Αμερική..γιατί δεν ξέρουν τι θα προκύψει ακόμα εκεί...Αρα ισχύει κανονικά και όποιος θέλει να βοηθήσει ακόμα μπορεί ευχαρίστως...aggelosmin έγραψε:Παιδια καλησπερα οι λογαριασμοι αυτοι ισχυουν για την μικρη Μαρια?Αν ναι πειτε μου να κανω κ γω οτι μπορω...