Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΄΄ΓΙΓΑΝΤΑ΄΄ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΟΜΝΑ
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τι υπέροχο αφιέρωμα! Μοναδικό και αληθινό. Μεγάλη σύγχρονη μορφή της Ορθοδοξίας ο π. Αθανάσιος. Πραγματικός (πρώην) μοναχός, θαυμάσιος παπάς, εξαιρετικός ποιμένας.
Ας τον έχει καλά ο Θεός.
Αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους συνδέμους μου, στην ΄΄γνωριμία΄΄ μου με το Χριστό μας.
ΑΞΙΟΣ!!!
Ας τον έχει καλά ο Θεός.
Αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους συνδέμους μου, στην ΄΄γνωριμία΄΄ μου με το Χριστό μας.
ΑΞΙΟΣ!!!
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Domna έγραψε:![]()
![]()
Αλλο ένα ευχαριστούμε προς την Δόμνα, η οποία περνά την τελευταία μέρα της, πριν εισέλθει εις τον έγγαμο βίο!
Καλά στέφανα καλή μας αδελφή
Ελπίζουμε να μην μας λείψεις για πολύ!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Μητροπολίτης ήταν παρών στα Δημήτρια 2009. Όσοι τον άκουσαν δεν έχασαν. Εγώ, δυστυχώς, έχασα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Μεθαύριο την Κυριακή (1η του μηνός) τον έχει σε εκπομπή η Πειραϊκή εκκλησία. Στις 12 το μεσημέρι αν θυμάμαι καλά... δηλαδή την ώρα τον "Διαλόγων". Και από ότι κατάλαβα είναι έκτακτο. Μην το χάσετε! (Μπορεί να είναι η ομιλία του στα Δημήτρια 2009 Αποστόλη.)
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΔΟΜΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑΞΙΔΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ (ΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ), ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΔΟΜΝΑΚΙ, ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ. ΦΙΛΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!! ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΄΄ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ΄΄ ΚΑΛΑ.