Αγαπητέ κ. eortologio.gr , σας πληροφορώ ότι είμαι Χ.Ο και με πνευματικό Δεσπότη της Ελλαδικής Εκκλησίας, αμέσως με έκανες ΓΟΧ....
Πάρε την απάντηση σου εδώ: http://thriskeftika.blogspot.com/2009/0 ... _9586.html
Για να καταλάβεις, ότι τελικά δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα! Αλλά μάλλον δεν θες! Ορίστε τα συμφέροντα!
Νέα Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.amen.gr
Συντονιστής: Συντονιστές
-
magdalini
- Συστηματικός Αποστολέας

Re: Νέα Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.amen.gr
elaxisti αγαπα τον πλησιον σου με τα ελατωματα του ολοι κανουμε λαθη οταν προτρεχουμε

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αμφισβητείς τις αγαθές προθέσεις του Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου ?Elaxisti έγραψε:Αγαπητέ κ. eortologio.gr , σας πληροφορώ ότι είμαι Χ.Ο και με πνευματικό Δεσπότη της Ελλαδικής Εκκλησίας, αμέσως με έκανες ΓΟΧ....
Πάρε την απάντηση σου εδώ: http://thriskeftika.blogspot.com/2009/0 ... _9586.html
Για να καταλάβεις, ότι τελικά δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα! Αλλά μάλλον δεν θες! Ορίστε τα συμφέροντα!
Κρίνεις τις αποφάσεις της Κεφαλής δημιουργώντας σύγχιση σε όλους τους υπόλοιπους για την αξιοσύνη της Ιεραρχίας ?
Η δικιά μου θέση είναι να βλέπουμε τα του εαυτού μας και να κρίνουμε μόνο αυτόν.
Ολα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και πάντα θα με βρίσκουν αντίθετο.
Ο σεβασμός στα θεσμοθετημένα όργανα της Ορθοδοξίας είναι υποχρέωση όλων μας.
Ολα τα άλλα είναι peanuts...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Είμαι σίγουρος ότι ήδη θα έχουν βγεί καμια κατοσταριά blogs που θα κατακρίνουν τον Obama για την μύγα που σκότωσε μπορστά στην κάμερα εν ώρα συνέντευξης και άλλα 100 που θα τον επαινούν...
Ο Obama πρέπει σαφώς να τα λάβει όλα υπ'όψη διότι "αυτοί ξέρουν"...
Πρέπει να ασχοληθούμε με κάθε ένα σαλεμένο που βρήκε μπλογκόβημα και γράφει γράει γράφει γράφει ?????????
Και ας μην ξεχνούμε - το τέλος του κόσμου είναι το 2013 (ή 2011 δεν θυμάμαι !!!)
Ολοι μέσα τους σκέφτονται να γίνουν Πρωθυπουργοί : "δώσμου μια μέρα και θα αλλάξω την Ελλάδα"
Ελεος
Χρ.
Ο Obama πρέπει σαφώς να τα λάβει όλα υπ'όψη διότι "αυτοί ξέρουν"...
Πρέπει να ασχοληθούμε με κάθε ένα σαλεμένο που βρήκε μπλογκόβημα και γράφει γράει γράφει γράφει ?????????
Και ας μην ξεχνούμε - το τέλος του κόσμου είναι το 2013 (ή 2011 δεν θυμάμαι !!!)
Ολοι μέσα τους σκέφτονται να γίνουν Πρωθυπουργοί : "δώσμου μια μέρα και θα αλλάξω την Ελλάδα"
Ελεος
Χρ.

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Η αυτονόμηση μέσω της μπλογκόσφαιρας ενισχύει τον εγωισμό δίνοντας ενίσυχηση της "προσωπικότητας". Είναι μια μεγάλη παγίδα. Αντί να τα λές μπροστά στον καθρέφτη τα λές δημοσίως.
Είναι κάτι σαν το σταντ των τρελλών στο Χαιντ Παρκ όπου ο καθένας μπορεί να βγάζει λόγο στους περιπατητές.
Γενικώς είμαι πολύ σκεπτικός (και προσεκτικός) οταν πρέπει να αναφερθώ σε κάποια δημοσίευση σε μπλογκ.
Χρ.
Είναι κάτι σαν το σταντ των τρελλών στο Χαιντ Παρκ όπου ο καθένας μπορεί να βγάζει λόγο στους περιπατητές.
Γενικώς είμαι πολύ σκεπτικός (και προσεκτικός) οταν πρέπει να αναφερθώ σε κάποια δημοσίευση σε μπλογκ.
Χρ.